АКТИВНОСТИ ДРУШТВА

Датум/Време
02/03/2018СЕКЦИЈА ЗА ФИЗИКАЛНУ МЕДИЦИНУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ И ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОШКА СЕКЦИЈА

НАЦИОНАЛНИ СИМПОЗИЈУМ, Нови Сад

ПСОРИЈАЗА И ПСОРИЈАЗНИ АРТРИТИС: ГДЕ СМО САДА И КУДА ИДЕМО

Састанак је акредитован (А-1-2905/16) и носи 2 бода за слушаоце.

Детаљније…


03/03/2018 - 15/03/2018КРАТАК ВОДИЧ КРОЗ САЈТ ДЛВ-СЛД

 

У жељи да Вам представимо Веб апликацију Друштва лекара Војводине и приближимо Вас информацијама, урадили смо кратак водич кроз наш портал!

Лекарска друштва су се оснивала у свету у циљу заштите части и угледа лекара, заступања њихових струковних интереса, помагања њиховог стручног образовања и развоја научне мисли уопште…….Циљ Друштва је континуирано стручно усавршавање својих чланова и примена савремених научних достигнућа у свакодневној медицинској пракси. Усавршавање се одвија кроз стручне састанке специјалистичких секција и подружница где предавачи добијају уверења о одржаном предавању, а слушаоци уверење у присуствовању на састанку. Сазнајте више О ИСТОРИЈАТУ ДЛВ-СЛД.

На страни О ПРЕДСЕДНИКУ можете пронаћи информације о садашњем и председницима који су представљали ДЛВ-СЛД кроз историју. Списак са именима чланова битних за рад Друштва, наћи ћете на страници ОРГАНИ И ТЕЛА ДРУШТВА, а кроз историјат СЛД укратко ће Вас провести страница О СРПСКОМ ЛЕКАРСКОМ ДРУШТВУ.

У менију О НАМА можете пронаћи и преглед ПРИЗНАЊА И НАГРАДА Друштва лекара Војводине, али и погледати објекат и просторије самог Друштва које су центар многобројних догађања његових ПОДРУЖНИЦА и СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ СЕКЦИЈА.
На важност ЕДУКАЦИЈЕ у професионалном расту свих чланова не треба пуно подсећати, а информације о Одборима, те обавештења о Акредитованим програмима, Обрасцима и Роковима, Онлајн тестовима и самом Правилнику можете наћи у оквиру истоимених под-менија.

Страница ПРИМАРИЈАТИ Вас упознаје са комисијом и правилником. Уколико су Вам потребни статут, правилници, пословници и обрасци, пронаћићете их управо у оквиру менија ДОКУМЕНТА. Фото и видео белешке догађаја потражите на страни ФОТО И ВИДЕО, а контакт информације на страни КОНТАКТ.

WЕБ апликација Друштва лекар Војводине Вас води и на страницу ТЕСТОВИ ОНЛАЈН и кроз виртуалну „библиотеку“ – ИЗДАВАЧКА ДЕЛАТНОСТ – часописа Медицински преглед и Стоматолошки информатор. Актуелне вести можете погледати у ИНФО БЛОКУ, основни инфо о СКУПШТИНАМА у истоименом левом менију, а немојте пропустити да проверите има ли неких занимљивих ЕКСКУРЗИЈА, ПРИМЕДБИ И СУГЕСТИЈА или Вама битних ВАЖНИХ ЛИНКОВА.

Уколико имате сугестије слободно нам се обратите!