АКТИВНОСТИ ДРУШТВА

Датум/Време
01/07/2018 - 01/09/2018ЛЕТЊЕ РАДНО ВРЕМЕ

 

СТРУЧНА СЛУЖБА ДРУШТВА ЛЕКАРА ВОЈВОДИНЕ
СРПСКОГ ЛЕКАРСКОГ ДРУШТВА,
ДО 1. СЕПТЕМБРА
РАДИЋЕ ДО 13 ЧАСОВА


10/07/2018 - 21/10/2018ЕКСКУРЗИЈЕ 2018.

 

Погледајте понуду екскурзија за чланове Друштва и пријавите се.
Молимо да своје резервације потврдите најкасније до 1. септембра 2018. године

ЂЕРДАП
2 дана – 1 ноћење 15/16.09.2018.

ЗЛАТИБОР – РЕЗЕРВАТ ПРИРОДЕ „УВАЦ“
2 дана – 1 ноћење (29/30.09.2018.)

Б Е Ч
3 дана – 2 ноћења – 19/21.10.2018.

Више информација у погледајте у менију ЕКСКУРЗИЈЕ.

 


28/09/2018ПНЕУМОФТИЗИОЛОШКА СЕКЦИЈА

ТРАДИЦИОНАЛНИ САСТАНАК, Палић

Мултидисциплинарни приступ лечењу ХОБП

О детаљима и конкретној сатници ћемо Вас благовремено известити.

Детаљније…


29/09/2018КРАТАК ВОДИЧ КРОЗ САЈТ ДЛВ-СЛД

 

У жељи да Вам представимо Веб апликацију Друштва лекара Војводине и приближимо Вас информацијама, урадили смо кратак водич кроз наш портал!

Лекарска друштва су се оснивала у свету у циљу заштите части и угледа лекара, заступања њихових струковних интереса, помагања њиховог стручног образовања и развоја научне мисли уопште…….Циљ Друштва је континуирано стручно усавршавање својих чланова и примена савремених научних достигнућа у свакодневној медицинској пракси. Усавршавање се одвија кроз стручне састанке специјалистичких секција и подружница где предавачи добијају уверења о одржаном предавању, а слушаоци уверење у присуствовању на састанку. Сазнајте више О ИСТОРИЈАТУ ДЛВ-СЛД.

На страни О ПРЕДСЕДНИКУ можете пронаћи информације о садашњем и председницима који су представљали ДЛВ-СЛД кроз историју. Списак са именима чланова битних за рад Друштва, наћи ћете на страници ОРГАНИ И ТЕЛА ДРУШТВА, а кроз историјат СЛД укратко ће Вас провести страница О СРПСКОМ ЛЕКАРСКОМ ДРУШТВУ.

У менију О НАМА можете пронаћи и преглед ПРИЗНАЊА И НАГРАДА Друштва лекара Војводине, али и погледати објекат и просторије самог Друштва које су центар многобројних догађања његових ПОДРУЖНИЦА и СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ СЕКЦИЈА.
На важност ЕДУКАЦИЈЕ у професионалном расту свих чланова не треба пуно подсећати, а информације о Одборима, те обавештења о Акредитованим програмима, Обрасцима и Роковима, Онлајн тестовима и самом Правилнику можете наћи у оквиру истоимених под-менија.

Страница ПРИМАРИЈАТИ Вас упознаје са комисијом и правилником. Уколико су Вам потребни статут, правилници, пословници и обрасци, пронаћићете их управо у оквиру менија ДОКУМЕНТА. Фото и видео белешке догађаја потражите на страни ФОТО И ВИДЕО, а контакт информације на страни КОНТАКТ.

WЕБ апликација Друштва лекар Војводине Вас води и на страницу ТЕСТОВИ ОНЛАЈН и кроз виртуалну „библиотеку“ – ИЗДАВАЧКА ДЕЛАТНОСТ – часописа Медицински преглед и Стоматолошки информатор. Актуелне вести можете погледати у ИНФО БЛОКУ, основни инфо о СКУПШТИНАМА у истоименом левом менију, а немојте пропустити да проверите има ли неких занимљивих ЕКСКУРЗИЈА, ПРИМЕДБИ И СУГЕСТИЈА или Вама битних ВАЖНИХ ЛИНКОВА.

Уколико имате сугестије слободно нам се обратите!