ЂЕРДАП – 15/16. септембар

Поштоване колеге,
Задовољство нам је да Вас известимо да је Извршни одбор ДЛВ-СЛД донео одлуку да се организује једно лепо путовање у сарадњи с Агенцијом “Европа Турс” из Новог Сада, за чланове Друштва.

Достављамо Вам програм путовања и најлепше Вас молимо да своју резервацију потврдите најкасније до 1. септембра 2018. године (Весни Шарановић 021/521096, 063/8133875, dlv@sbb.rs).

ЂЕРДАП
2 дана 15/16.09.2018.

1. дан НОВИ САД – СМЕДЕРЕВО – ЛЕПЕНСКИ ВИР – ДОЊИ МИЛАНОВАЦ
Полазак са паркинга на железничкој станици код „Локомотиве”у 07.00 часова. Путује се до Смедерева где се обилази Смедеревска тврђава коју је саградио деспот Ђурађ Бранковић. У току вожње планирано је успутно панорамско разгледање остатака средњовековног Голубачког града из XIV века. Одлазак до Лепенског Вира, посета и обилазак археолошког локалитета са осам насеља из разних епоха. Вожња до Доњег Милановца. Долазак у Доњи Милановац у предвечерњим часовима. Смештај у хотел „Лепенски вир“. Вечера. Ноћење.

2. дан ДОЊИ МИЛАНОВАЦ – КЛАДОВО – ДОЊИ МИЛАНОВАЦ – РАЈКОВА ПЕЋИНА – НОВИ САД
Доручак. После доручка полазак за Кладово где је планиран обилазак хидроелектране «Ђердап». Повратак групе у хотел на ручак. Одлазак до Мајданпека. Посета Рајковој пећини. Полазак за Нови Сад. Путовање уз успутне паузе ради одмора. Долазак у Нови Сад у вечерњим сатима.

ЦЕНА АРАНЖМАНА: 7290, 00 ДИНАРА
ДОПЛАТА ЗА 1/1 СОБУ ИЗНОСИ: 1000,00 ДИН

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА СУ УРАЧУНАТЕ СЛЕДЕЋЕ УСЛУГЕ:
– Превоз удобним туристичким аутобусом (аудио и видео уређаји, клима уређај) са свим припадајућим трошковима на наведеним релацијама,
– Смештај у хотелу „ЛЕПЕНСКИ ВИР“ са 3* у Доњем Милановцу у 1/2 собама на бази 1 пуног пансиона (доручак, ручак, вечера и ноћење),
– Разгледања према програму,
– Улазница за обилазак Смедеревске тврђаве,
– Улазница за посету локалитету „Лепенски вир“,
– Улазница за посету хидроелектране „Ђердап“,
– Улазница за обилазак Рајкове пећине,
– Услуге водича у току путовања,
– Трошкови организације путовања.

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА НИЈЕ УРАЧУНАТО:
– Све услуге које нису наведене,
– лични трошкови.

МИНИМУМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОГРАМА ЈЕ 45 ПЛАТИВИХ ПУТНИКА
Аранжман се плаћа у Стручној служби ДЛВ-СЛД – 30% приликом пријаве, а остатак до поласка на екскурзију.