ĐERDAP – 15/16. septembar

Poštovane kolege,
Zadovoljstvo nam je da Vas izvestimo da je Izvršni odbor DLV-SLD doneo odluku da se organizuje jedno lepo putovanje u saradnji s Agencijom “Evropa Turs” iz Novog Sada, za članove Društva.

Dostavljamo Vam program putovanja i najlepše Vas molimo da svoju rezervaciju potvrdite najkasnije do 1. septembra 2018. godine (Vesni Šaranović 021/521096, 063/8133875, dlv@sbb.rs).

ĐERDAP
2 dana 15/16.09.2018.

1. dan NOVI SAD – SMEDEREVO – LEPENSKI VIR – DONJI MILANOVAC
Polazak sa parkinga na železničkoj stanici kod „Lokomotive”u 07.00 časova. Putuje se do Smedereva gde se obilazi Smederevska tvrđava koju je sagradio despot Đurađ Branković. U toku vožnje planirano je usputno panoramsko razgledanje ostataka srednjovekovnog Golubačkog grada iz XIV veka. Odlazak do Lepenskog Vira, poseta i obilazak arheološkog lokaliteta sa osam naselja iz raznih epoha. Vožnja do Donjeg Milanovca. Dolazak u Donji Milanovac u predvečernjim časovima. Smeštaj u hotel „Lepenski vir“. Večera. Noćenje.

2. dan DONJI MILANOVAC – KLADOVO – DONJI MILANOVAC – RAJKOVA PEĆINA – NOVI SAD
Doručak. Posle doručka polazak za Kladovo gde je planiran obilazak hidroelektrane «Đerdap». Povratak grupe u hotel na ručak. Odlazak do Majdanpeka. Poseta Rajkovoj pećini. Polazak za Novi Sad. Putovanje uz usputne pauze radi odmora. Dolazak u Novi Sad u večernjim satima.

CENA ARANŽMANA: 7290, 00 DINARA
DOPLATA ZA 1/1 SOBU IZNOSI: 1000,00 DIN

U CENU ARANŽMANA SU URAČUNATE SLEDEĆE USLUGE:
– Prevoz udobnim turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj) sa svim pripadajućim troškovima na navedenim relacijama,
– Smeštaj u hotelu „LEPENSKI VIR“ sa 3* u Donjem Milanovcu u 1/2 sobama na bazi 1 punog pansiona (doručak, ručak, večera i noćenje),
– Razgledanja prema programu,
– Ulaznica za obilazak Smederevske tvrđave,
– Ulaznica za posetu lokalitetu „Lepenski vir“,
– Ulaznica za posetu hidroelektrane „Đerdap“,
– Ulaznica za obilazak Rajkove pećine,
– Usluge vodiča u toku putovanja,
– Troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
– Sve usluge koje nisu navedene,
– lični troškovi.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 45 PLATIVIH PUTNIKA
Aranžman se plaća u Stručnoj službi DLV-SLD – 30% prilikom prijave, a ostatak do polaska na ekskurziju.