ГИНЕКОЛОШКО-АКУШЕРСКА СЕКЦИЈА

Датум/Време
15/09/2018 - 16/09/2018
07:30


Поштоване колеге,

Током викенда, 15-16. септембра 2018. године на Клиници за гинекологију и акушерство Клиничког центра Војводине (Нови Сад, Бранимира Ћосића 37) биће одржан курс напредне животне подршке у породиљству у заједничкој организацији Гинеколошко-акушерске секције ДЛВ-СЛД И Клинике за гинекологију И акушерство КЦВ.

Предавачи и инструктори долазе из САД-а (Wake Forest University, North Carolina). Дводневни курс ће обухватити предавања и велики број сати практичног рада током којих ће се симулирати најважнија хитна стања у породиљству (cardiac arrest, постпартална хеморагија, рамена дистоција, застој у фази експулзије – вакуум екстракција и др.)
Курс је намењен специјализантима гинекологије и акушерства, али су добродошли и лекари специјалисти, волонтери, студенти, медицинске сестре и техничари као и лекари сродних специјалности.

Instructors: Shahla Namak (SN), Pat Lord (PL), Richard Lord (RL), Keli Beck (KB), Lisa Cassidy Vu (L C-Vu), Amanda Burton (AB)
Trainee Instructors: Aleksandra Vejnovic (AV), Marko Ilincic (MI), Branislava Baturan (BB), Slobodan Maricic (SM), Ashlee Perkinson (AP), Michael Merz (MM)

Број учесника курса је ограничен на 40 полазника.
Курс је акредитован (А-1-1102/18) за лекаре и здравствени техничаре, а учешће доноси 7 бодова.
Пријава учесника се врши преко агенције Panacomp.
Заинтересовани за учешће треба да испуне пријавни лист (име, презиме, број лиценце, назив и место матичне установе, годину специјализације, контакт телефон и маил адресу) и пошаљу на емаил адресу: mice@panacomp.net. Рок за пријаву је 10. септембар 2018. године.
Котизација за курс је 2.500 динара. Уплата се врши према упутству за уплату агенције Panacomp, после пријаве…..

ПРЕУЗМИТЕ ПРОГРАМ

Срдачан поздрав,
Доц. др Ђорђе Петровић, председник Гинеколошко-акушерске секције ДЛВ-СЛД
Проф. др Тихомир Вејновић, управник ГАК КЦВ
Др Александра Вејновић