ЗЛАТИБОР – РЕЗЕРВАТ ПРИРОДЕ „УВАЦ“ – 29/30. септембар

Поштоване колеге,
Задовољство нам је да Вас известимо да је Извршни одбор ДЛВ-СЛД донео одлуку да се организује једно лепо путовање у сарадњи с Агенцијом “Европа Турс” из Новог Сада, за чланове Друштва.

Достављамо Вам програм путовања и најлепше Вас молимо да своју резервацију потврдите најкасније до 1. септембра 2018. године (Весни Шарановић 021/521096, 063/8133875, dlv@sbb.rs).

ЗЛАТИБОР – РЕЗЕРВАТ ПРИРОДЕ „УВАЦ“
2 дана -1 ноћење (29/30.09.2018.)

1. ДАН НОВИ САД – КАОНА – ВАЉЕВО – ДРВЕНГРАД – ЗЛАТИБОР
Полазак из Новог Сада у 07:00х, са паркинга код „Локомотиве“ на железничкој станици, Путовање преко Руме и Шапца до манастира Каона. Разгледање манастира. Вожња до Ваљева где је планирано разгледање центра града и шетња кроз његов најстарији део – Тешњар. Слободно време за шетњу и одмор. Путовање до Мокре Горе где ће се посетити етно село «Мећавник» – познатог филмског редитеља Емира Кустурице. Наставак путовања према Златибору. По доласку, смештај у коначиште „Каћун“ – еx Нафтагас. Слободно време за разгледање и шетњу по Златибору. Вечера. Ноћење.

2. ДАН ЗЛАТИБОР – УВАЦ – НОВИ САД
Доручак. Напуштање хотела. Путовање према Сјеници и Увцу. Вожња до кампа ренџера који се налази на улазу у природни резерват кањона реке Увац. Вожња чамцима кроз меандре, разгледање гнезда белоглавог супа и обилазак Ледене пећине. Факултативни ручак у кампу ренџера или слободно време. Полазак за Нови Сад у поподневним часовима. Путовање уз успутне паузе према потреби. Долазак у Нови Сад у вечерњим часовима.

ЦЕНА АРАНЖМАНА ПО ОСОБИ ИЗНОСИ: 8400,00 ДИНАРА
ДОПЛАТА ЗА 1/1 СОБУ ИЗНОСИ: 1000,00 ДИН

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА СУ УРАЧУНАТЕ СЛЕДЕЋЕ УСЛУГЕ:
– Превоз удобним туристичким аутобусом (аудио и видео уређаји, клима уређај) са свим припадајућим трошковима на наведеним релацијама,
– Смештај у коначишту „КАЋУН“ бивши Нафтагас, на Златибору у 1/2 и 1/3 собама на бази 1 полупансиона (доручак и вечера – класично услуживање и ноћење),
– Разгледања према програму,
– Улазница за „Мећавник”,
– Улазница за обилазак резервата природе „Увац“,
– Вожњу чамцима кроз резерват припроде „Увац“,
– Услуге водича у току путовања,
– Трошкови организације путовања.

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА НИЈЕ УРАЧУНАТО:
– Све услуге које нису наведене,
– Ручак у кампу ренџера у резервату, цена 500 дин,
– Лични трошкови.

МИНИМУМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОГРАМА ЈЕ 45 ПЛАТИВИХ ПУТНИКА
Аранжман се плаћа у Стручној служби ДЛВ-СЛД – 30% приликом пријаве, а остатак до поласка на екскурзију.