ZLATIBOR – REZERVAT PRIRODE „UVAC“ – 29/30. septembar

Poštovane kolege,
Zadovoljstvo nam je da Vas izvestimo da je Izvršni odbor DLV-SLD doneo odluku da se organizuje jedno lepo putovanje u saradnji s Agencijom “Evropa Turs” iz Novog Sada, za članove Društva.

Dostavljamo Vam program putovanja i najlepše Vas molimo da svoju rezervaciju potvrdite najkasnije do 1. septembra 2018. godine (Vesni Šaranović 021/521096, 063/8133875, dlv@sbb.rs).

ZLATIBOR – REZERVAT PRIRODE „UVAC“
2 dana -1 noćenje (29/30.09.2018.)

1. DAN NOVI SAD – KAONA – VALJEVO – DRVENGRAD – ZLATIBOR
Polazak iz Novog Sada u 07:00h, sa parkinga kod „Lokomotive“ na železničkoj stanici, Putovanje preko Rume i Šapca do manastira Kaona. Razgledanje manastira. Vožnja do Valjeva gde je planirano razgledanje centra grada i šetnja kroz njegov najstariji deo – Tešnjar. Slobodno vreme za šetnju i odmor. Putovanje do Mokre Gore gde će se posetiti etno selo «Mećavnik» – poznatog filmskog reditelja Emira Kusturice. Nastavak putovanja prema Zlatiboru. Po dolasku, smeštaj u konačište „Kaćun“ – ex Naftagas. Slobodno vreme za razgledanje i šetnju po Zlatiboru. Večera. Noćenje.

2. DAN ZLATIBOR – UVAC – NOVI SAD
Doručak. Napuštanje hotela. Putovanje prema Sjenici i Uvcu. Vožnja do kampa rendžera koji se nalazi na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac. Vožnja čamcima kroz meandre, razgledanje gnezda beloglavog supa i obilazak Ledene pećine. Fakultativni ručak u kampu rendžera ili slobodno vreme. Polazak za Novi Sad u popodnevnim časovima. Putovanje uz usputne pauze prema potrebi. Dolazak u Novi Sad u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI: 8400,00 DINARA
DOPLATA ZA 1/1 SOBU IZNOSI: 1000,00 DIN

U CENU ARANŽMANA SU URAČUNATE SLEDEĆE USLUGE:
– Prevoz udobnim turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj) sa svim pripadajućim troškovima na navedenim relacijama,
– Smeštaj u konačištu „KAĆUN“ bivši Naftagas, na Zlatiboru u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 1 polupansiona (doručak i večera – klasično usluživanje i noćenje),
– Razgledanja prema programu,
– Ulaznica za „Mećavnik”,
– Ulaznica za obilazak rezervata prirode „Uvac“,
– Vožnju čamcima kroz rezervat priprode „Uvac“,
– Usluge vodiča u toku putovanja,
– Troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
– Sve usluge koje nisu navedene,
– Ručak u kampu rendžera u rezervatu, cena 500 din,
– Lični troškovi.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 45 PLATIVIH PUTNIKA
Aranžman se plaća u Stručnoj službi DLV-SLD – 30% prilikom prijave, a ostatak do polaska na ekskurziju.