AKTIVNOSTI DRUŠTVA

Datum/Vreme
01/07/2019 - 01/09/2019LETNJE RADNO VREME

 

STRUČNA SLUŽBA DRUŠTVA LEKARA VOJVODINE
SRPSKOG LEKARSKOG DRUŠTVA,
DO 1. SEPTEMBRA
RADIĆE OD 8 DO 13 ČASOVA

 


02/07/2019 - 01/09/2019KRATAK VODIČ KROZ SAJT DLV-SLD

 

U želji da Vam predstavimo Veb aplikaciju Društva lekara Vojvodine i približimo Vas informacijama, uradili smo kratak vodič kroz naš portal!

Lekarska društva su se osnivala u svetu u cilju zaštite časti i ugleda lekara, zastupanja njihovih strukovnih interesa, pomaganja njihovog stručnog obrazovanja i razvoja naučne misli uopšte…….Cilj Društva je kontinuirano stručno usavršavanje svojih članova i primena savremenih naučnih dostignuća u svakodnevnoj medicinskoj praksi. Usavršavanje se odvija kroz stručne sastanke specijalističkih sekcija i podružnica gde predavači dobijaju uverenja o održanom predavanju, a slušaoci uverenje u prisustvovanju na sastanku. Saznajte više O ISTORIJATU DLV-SLD.

Na strani O PREDSEDNIKU možete pronaći informacije o sadašnjem i predsednicima koji su predstavljali DLV-SLD kroz istoriju. Spisak sa imenima članova bitnih za rad Društva, naći ćete na stranici ORGANI I TELA DRUŠTVA, a kroz istorijat SLD ukratko će Vas provesti stranica O SRPSKOM LEKARSKOM DRUŠTVU.

U meniju O NAMA možete pronaći i pregled PRIZNANJA I NAGRADA Društva lekara Vojvodine, ali i pogledati objekat i prostorije samog Društva koje su centar mnogobrojnih događanja njegovih PODRUŽNICA i SPECIJALISTIČKIH SEKCIJA.
Na važnost EDUKACIJE u profesionalnom rastu svih članova ne treba puno podsećati, a informacije o Odborima, te obaveštenja o Akreditovanim programima, Obrascima i Rokovima, Onlajn testovima i samom Pravilniku možete naći u okviru istoimenih pod-menija.

Stranica PRIMARIJATI Vas upoznaje sa komisijom i pravilnikom. Ukoliko su Vam potrebni statut, pravilnici, poslovnici i obrasci, pronaćićete ih upravo u okviru menija DOKUMENTA. Foto i video beleške događaja potražite na strani FOTO I VIDEO, a kontakt informacije na strani KONTAKT.

WEB aplikacija Društva lekar Vojvodine Vas vodi i na stranicu TESTOVI ONLAJN i kroz virtualnu „biblioteku” – IZDAVAČKA DELATNOST – časopisa Medicinski pregled i Stomatološki informator. Aktuelne vesti možete pogledati u INFO BLOKU, osnovni info o SKUPŠTINAMA u istoimenom levom meniju, a nemojte propustiti da proverite ima li nekih zanimljivih EKSKURZIJA, PRIMEDBI I SUGESTIJA ili Vama bitnih VAŽNIH LINKOVA.

Ukoliko imate sugestije slobodno nam se obratite!