AKTIVNOSTI DRUŠTVA

Datum/Vreme
27/04/2020 - 27/05/2020REDOVNO RADNO VREME STRUČNE SLUŽBE

 

Obaveštavamo sve članove

DRUŠTVA LEKARA VOJVODINE – SLD

da Stručna služba nastavlja redovno sa radom.

Radno vreme je svakog radnog dana od 8 do 15 sati.

 

 


28/04/2020 - 28/05/2020PISMO DLV-SLD

 

Drage koleginice i kolege,

Predsedništvo Društva lekara Vojvodine Srpskog lekarskog društva izražava svoje najveće poštovanje i divljenje svim zdravstvenim radnicima koji su direktno uključeni u aktivnosti zbrinjavanja i lečenja pacijenata obolelih u okviru aktuelne pandemije COVID 19, kao i svima koji su direktno uključeni u iste.

 

Pred lekarima ali i svim zdravstvenim radnicima i onima koji su sastavni deo zdravstvenog sitema teških vremena je bilo i u nekim ranijim vremenima. Mogli bi nabrajati epidemije, pandemije, krizne situacije koje su u prošlim vekovima kao i sada zahtevale spremnost i izuzetnu požrtvovanost zdravstvenog sistema u cilju zaštite zdravlja stanovništva.

Ponovo su pred svima nama nedelje teške borbe koje će zahtevati mnogo napornog rada, požrtvovanja i odricanja. Potpuno smo uvereni da će naši članovi i svi ostali lekari naše zemlje, kao i svi naši saradnici na istom zadatku sa iskrenom posvećenošću uspešno odgovoriti i na ovaj teški izazov.

Želimo da pratite obaveštenja o toku epidemije, da sprovodite sve preporučene mere, da međusobno sarađujete radi prenošenja novih saznanja o mogućnostima lečenja infekcije novim korona virusom, da nastojite da svojim pacijentima pružite najbolje moguće lečenje i negu, kao i da se i vi sačuvate od bolesti kako bi mogli odgovoriti svom svetom lekarskom zadatku.

U nadi da se što pre ponovo okupimo u našem Društvu lekara Vojvodine Srpskog lekarskog društva.

Predsednik DLV – SLD
Prof. Dr Ksenija Bošković

 


29/04/2020 - 29/05/2020OSTANITE KOD KUĆA!

 

PREUZMITE CEO DOKUMENT

 30/04/2020 - 30/05/2020OBAVEŠTENJE!

 

 

Obaveštavamo sve članove

DRUŠTVA LEKARA VOJVODINE – SLD

da se sva predavanja i sastanci odlažu do daljnjeg.

O narednim promenama, bićete blagovremeno obavešteni na sajtu DRUŠTVA LEKARA VOJVODINE.

 

 


01/05/2020 - 01/06/2020Sekcija opšte medicine

 

Predsedništvo Sekcije opšte medicne DLV-SLD je u skladu sa trenutnom situacijom donelo odluku da se odloži održavanje XVII Vojvođanskih dana opšte medicine.

Novi termin će biti utvrđen naknadno, po smirivanju situacije.

POGLEDAJTE ODLUKU OVDE

 


29/05/2020 - 30/05/2020SRPSKO LEKARSKO DRUŠTVO

 

20. KONGRES LEKARA SRBIJE

Pristupajući organizaciji 20. kongresa lekara Srbije, nadamo se podršci svih vas i očekujemo da ćete svojim prisustvom učiniti da taj jubilarni kongres bude veliki sabor lekara Srbije.

Detaljnije…