Чланарина за 2022. годину

Поштовани,

Користимо прилику да Вас поздравимо и уједно замолимо да известите све лекаре Ваше установе да је Председништво Друштва лекара Војводине Српског лекарског друштва донело одлуку о висини чланарине за 2022. годину и она износи 3.800,00 динара, као и прошле године.

Чланарину можете плаћати на следећи начин:

– У 2 рате у износу по 1.900,00 динара
– У 4 рате у износу по 950,00 динара
– У 6 рата у износу по 633,33 динара
– У 12 рата у износу од 316,67 динара

Уплата се врши на рачун ДЛВ-СЛД – Подружница Нови Сад 340-1862-67 уз обавезно достављање списка лекара Стручној служби ДЛВ-СЛД (маилом: dlvsldnovisad@gmail.com ili finansijedlv@gmail.com).

МОЛИМО ВАС ДА СПИСАК ЛЕКАРА ОБАВЕЗНО САДРЖИ ТИТУЛУ СВАКОГ ЛЕКАРА, СПЕЦИЈАЛНОСТ И Е-МАИЛ АДРЕСУ РАДИ БРЖЕ И БОЉЕ КОМУНИКАЦИЈЕ.

Подсећамо да плаћањем чланарине помажете да ДЛВ-СЛД као Ваше еснафско удружење основано пре више од 100 година, опстане. Чланством у ДЛВ можете бесплатно похађати програме КМЕ у оквиру својих специјалистичких секција и Новосадске подружнице, као и свим подружницама и секцијама СЛД.

Обавештавамо Вас да се због епидемиолошке ситуације, трудимо да акредитујемо што више електронских тестова који се налазе на сајту ДЛВ-СЛД, чиме се обезбеђује довољан број бодова за обнову лиценце (током прошле године их је било више од двадесет).


ПОГЛЕДАЈТЕ ОДЛУКУ О ЧЛАНАРИНИ ЗА 2022. ГОДИНУ

ПРЕУЗМИТЕ ПРИМЕР УПЛАТНИЦЕ ЗА ПЛАЋАЊЕ ЧЛАНАРИНЕ