Članarina za 2022. godinu

Poštovani,

Koristimo priliku da Vas pozdravimo i ujedno zamolimo da izvestite sve lekare Vaše ustanove da je Predsedništvo Društva lekara Vojvodine Srpskog lekarskog društva donelo odluku o visini članarine za 2022. godinu i ona iznosi 3.800,00 dinara, kao i prošle godine.

Članarinu možete plaćati na sledeći način:

– U 2 rate u iznosu po 1.900,00 dinara
– U 4 rate u iznosu po 950,00 dinara
– U 6 rata u iznosu po 633,33 dinara
– U 12 rata u iznosu od 316,67 dinara

Uplata se vrši na račun DLV-SLD – Podružnica Novi Sad 340-1862-67 uz obavezno dostavljanje spiska lekara Stručnoj službi DLV-SLD (mailom: dlvsldnovisad@gmail.com ili finansijedlv@gmail.com).

MOLIMO VAS DA SPISAK LEKARA OBAVEZNO SADRŽI TITULU SVAKOG LEKARA, SPECIJALNOST I E-MAIL ADRESU RADI BRŽE I BOLJE KOMUNIKACIJE.

Podsećamo da plaćanjem članarine pomažete da DLV-SLD kao Vaše esnafsko udruženje osnovano pre više od 100 godina, opstane. Članstvom u DLV možete besplatno pohađati programe KME u okviru svojih specijalističkih sekcija i Novosadske podružnice, kao i svim podružnicama i sekcijama SLD.

Obaveštavamo Vas da se zbog epidemiološke situacije, trudimo da akreditujemo što više elektronskih testova koji se nalaze na sajtu DLV-SLD, čime se obezbeđuje dovoljan broj bodova za obnovu licence (tokom prošle godine ih je bilo više od dvadeset).


POGLEDAJTE ODLUKU O ČLANARINI ZA 2022. GODINU

PREUZMITE PRIMER UPLATNICE ZA PLAĆANJE ČLANARINE