МОСТАР – ТРЕБИЊЕ – ДУБРОВНИК – ВИШЕГРАД

 

Поштоване колеге,
Задовољство нам је да Вас известимо да је Извршни одбор ДЛВ-СЛД донео одлуку да се организује једно лепо путовање у сарадњи с Агенцијом “Европа Турс” из Новог Сада, за чланове Друштва.

Достављамо Вам програм путовања и најлепше Вас молимо да своју резервацију потврдите најкасније до 1. јуна 2019. године (Весни Шарановић 021/521096, 063/8133875, dlvsldnovisad@gmail.com).

МОСТАР – ТРЕБИЊЕ – ДУБРОВНИК – ВИШЕГРАД
3 дана, 07/09.06.2019.

1. дан НОВИ САД…Полазак из Новог Сада са договореног места у 22:00х. Путовање према Босни и Херцеговини са успутним паузама ради одмора и обављања граничних формалности.

2. дан …МОСТАР – ТРЕБИЊЕ
Долазак у Мостар у јутарњим сатима. По доласку, разгледање града: Стари мост, Кула Херцегуша, Сахат кула, Крива ћуприја… Слободно време за шетњу и освежење уз кафу и чувене урмашице, тулумбе и баклаве. Вожња према Требињу. Следи разгледање града са водичем: Владичански двор, Звоник, Књижара. Посета Арсланагића мосту из XВИ века. Прелазак преко реке Требишњице, једне од највећих понорница у Европи, шетња уским улицама старог града, поред Сат куле, градских зидина са трговима, Осман пашине џамије из ВИИИ века, кроз градска врата (тунел) се стиже до “Трга Песника” где су стари платани, дрвеће старо преко 150 година, који представљају симбол града. На тргу су поклони песника Јована Дучића свом граду (Јелена Анжујска, Његошева биста, лавови на улазу у парк). Ту је и Анђелкина капија позната из серије „Рањени орао“, Католичка црква с краја XИX века. Одлазак до хотела, смештај. Ноћење.

3. дан ТРЕБИЊЕ – ДУБРОВНИК – ВИШЕГРАД – НОВИ САД
Доручак. Напуштање хотела. Факултативни излет до Дубровника. По доласку следи разгледање града у пратњи локалног водича: Страдун, Градски трг, Орландов стуб, лука, палата Спонза, црква Светог Влаха… Слободно време до поласка. Путовање ка Вишеграду. По доласку, разгледање Андрићграда и моста на Дрини уз причу водича. Слободно време за шетњу кроз Андрићград: Трг Николе Тесле, црква цара Лазара, Градска кућа, Његошев споменик, Институт… Полазак за Нови Сад. Вожња са успутним паузама ради одмора. Долазак у Нови Сад у касним ноћним сатима.

ЦЕНА АРАНЖМАНА: 80 ЕУР (ДОПЛАТА ЗА 1/1 СОБУ: 20 ЕУР)

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА СУ УРАЧУНАТЕ СЛЕДЕЋЕ УСЛУГЕ:
– Превоз удобним туристичким аутобусом (аудио и видео уређаји, клима уређај) са свим припадајућим трошковима на наведеним
релацијама,
– Смештај у вили „Марија“ или сличном објекту у Требињу у 1/2 и 1/3 собама/апартманима на бази једног ноћења са доручком,
– Разгледање Мостара, Требиња и Вишеграда са водичем,
– Водич агенције,
– Трошкови организације путовања.

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА НИЈЕ УРАЧУНАТО:
– Индивидуални трошкови путника, – Међународно здравствено осигурање, – Факултативни програми.

ЦЕНЕ ФАКУЛТАТИВНИХ ИЗЛЕТА:
– Излет до Дубровника, цена 20 еур.

МИНИМУМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОГРАМА ЈЕ 35 ПЛАТИВИХ ПУТНИКА
Организатор задржава право отказа путовања уколико се у предвиђеном року не пријави неопходни минимум од 35 путника, а најкасније 5 дана пре поласка на пут.
Приликом пријаве потребно је доставити следеће податке: број пасоша, где је издат и до када важи, ЈМБГ (за оне који имају Хрватски пасош потребан је и број тог пасоша као и копија личне карте).

********************************************

ПРЕУЗМИТЕ ПРОГРАМ ОВДЕ