MOSTAR – TREBINJE – DUBROVNIK – VIŠEGRAD, 3 dana, 20-22.09.2019.

 

Poštovane kolege,
Zadovoljstvo nam je da Vas izvestimo da je Izvršni odbor DLV-SLD doneo odluku da se organizuje jedno lepo putovanje u saradnji s Agencijom “Evropa Turs” iz Novog Sada, za članove Društva.

Dostavljamo Vam program putovanja i najlepše Vas molimo da svoju rezervaciju potvrdite najkasnije do 9. septembra 2019. godine (Vesni Šaranović 021/521096, 063/8133875, dlvsldnovisad@gmail.com).

MOSTAR – TREBINJE – DUBROVNIK – VIŠEGRAD
3 dana, 20-22.09.2019.

1. dan NOVI SAD…Polazak iz Novog Sada sa dogovorenog mesta u 22:00h. Putovanje prema Bosni i Hercegovini sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan …MOSTAR – TREBINJE
Dolazak u Mostar u jutarnjim satima. Po dolasku, razgledanje grada: Stari most, Kula Herceguša, Sahat kula, Kriva ćuprija… Slobodno vreme za šetnju i osveženje uz kafu i čuvene urmašice, tulumbe i baklave. Vožnja prema Trebinju. Sledi razgledanje grada sa vodičem: Vladičanski dvor, Zvonik, Knjižara. Poseta Arslanagića mostu iz XVI veka. Prelazak preko reke Trebišnjice, jedne od najvećih ponornica u Evropi, šetnja uskim ulicama starog grada, pored Sat kule, gradskih zidina sa trgovima, Osman pašine džamije iz VIII veka, kroz gradska vrata (tunel) se stiže do “Trga Pesnika” gde su stari platani, drveće staro preko 150 godina, koji predstavljaju simbol grada. Na trgu su pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Tu je i Anđelkina kapija poznata iz serije „Ranjeni orao“, Katolička crkva s kraja XIX veka. Odlazak do hotela, smeštaj. Noćenje.

3. dan TREBINJE – DUBROVNIK – VIŠEGRAD – NOVI SAD
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet do Dubrovnika. Po dolasku sledi razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Stradun, Gradski trg, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha… Slobodno vreme do polaska. Putovanje ka Višegradu. Po dolasku, razgledanje Andrićgrada i mosta na Drini uz priču vodiča. Slobodno vreme za šetnju kroz Andrićgrad: Trg Nikole Tesle, crkva cara Lazara, Gradska kuća, Njegošev spomenik, Institut… Polazak za Novi Sad. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Novi Sad u kasnim noćnim satima.

CENA ARANŽMANA: 80 EUR (DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 20 EUR)

U CENU ARANŽMANA SU URAČUNATE SLEDEĆE USLUGE:
– Prevoz udobnim turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj) sa svim pripadajućim troškovima na navedenim
relacijama,
– Smeštaj u vili „Marija“ ili sličnom objektu u Trebinju u 1/2 i 1/3 sobama/apartmanima na bazi jednog noćenja sa doručkom,
– Razgledanje Mostara, Trebinja i Višegrada sa vodičem,
– Vodič agencije,
– Troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
– Individualni troškovi putnika,
– Međunarodno zdravstveno osiguranje,
– Fakultativni programi.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
– Izlet do Dubrovnika, cena 20 eur.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 35 PLATIVIH PUTNIKA
Organizator zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se u predviđenom roku ne prijavi neophodni minimum od 35 putnika, a najkasnije 5 dana pre polaska na put.
Prilikom prijave potrebno je dostaviti sledeće podatke: broj pasoša, gde je izdat i do kada važi, JMBG (za one koji imaju Hrvatski pasoš potreban je i broj tog pasoša kao i kopija lične karte).

********************************************

PREUZMITE PROGRAM OVDE