AKTIV ZA HIGIJENU – Aktuelno

18.11.2022 – Novi Sad

Poštovane koleginice/kolege,

Pozivamo Vas da prisustvujete sastanku Aktiva za higijenu DLV – SLD koji će se održati u petak 18. novembra 2022. godine s početkom u 12:00 časova u Kongresnom centru Master na Novosadskom Sajmu u okviru prvog „Medicinskog samita – Novi Sad 2022“. Istovremeno će u okviru sastanka biti održana akreditovana kontinuirana edukacija u organizaciji Instituta za javno zdravlje Vojvodine, koja za slušaoce donosi šest bodova. U okviru samita će biti organizovan i sastanak Sekcije za higijenu SLD, u istom prostoru, a nakon obavljene edukacije.

Prisustvo kontinuiranoj edukaciji, organizacija prostora i prigodnog posluženja je za sve članove DLV SLD besplatna, odnosno za organizaciju i obezbeđevinje prostora pobrinuo se tim Project Lab-a, čije pozivno pismo dostavljam u prilogu.

Radi uspešne organizacije, molim da prijave (ime i prezime, broj licence) prisustva sastanku i ujedno i prvom Medicinskom samitu – Novi Sad 2022, dostavite najkasnije do 07.11.2022. na e-mejl DLV – SLD dlvsldnovisad@gmail.com i projectlabns@gmail.com.

DNEVNI RED:

1. Registracija učesnika (od 11:00 časova)
2. Usvajanje Zapisnika sa prethodnog sastanka
3. Kontinuirana edukacija pod nazivom „Zdravstveni rizici prevelikog unosa soli, mogućnosti za intervenciju“
4. Razmatranje novih zakonodavnih okvira, nacrta propisa i delatnosti iz oblasti higijene
5. Razno

S poštovanjem,

Predsednik Aktiva za higijenu DLV-SLD
Prof. dr Sanja Bijelović

 

PREUZMITE POZIVNICU ZA SAMIT – OVDE